Az energiamenedzsment specialistája

A Wattmester Kft. évekre visszanyúló együttműködéssel a Schneider Electric partnereként biztos gyári háttértámogatást tudhat magáénak. Szakembereink a Schneider Electric csapatával karöltve dolgoznak ki ügyfeleink számára műszakilag kiemelkedő, de pénztárcabarát megoldásokat az áramellátás, az áramelosztás, a hűtés, az infrastruktúramenedzsment és -védelem, vagy akár a biztonság- és környezetfelügyelet területén. Szolgáltatásaink és termékeink minőségére biztosítékként szolgál jó partnerkapcsolati viszonyunk.

A Schneider Electric története 1836-ban kezdődött, megalapítása óta a cég az energiamenedzsment specialistájává nőtte ki magát. A 19. század elején, a Schneider fivérek által felvásárolt Creusot öntödékben kezdetben vas- és acélipari, nehézgépgyártási és hajóépítési tevékenységet folytattak. A század végére a vállalat fegyvergyártási specialistaként úgy döntött, hogy belép a fejlődőfélben lévő villamosági piacra. 

schneider

 

A 20. század elejére a vállalat letelepedett a kelet-európai régióban és Németországban is, tevékenységét kibővítette villamos motorok, erőművi villamos berendezések és villanymozdonyok gyártásával, a második világháború után pedig kivonult a fegyvergyártásból. A 20. század második felét stratégia felvásárlások követték, így lett a Schneider Electric Csoport tagja a Telemecanique, a Square D, a Merlin Gerin, majd később, a 21. század elején pedig a megbízható szünetmentes berendezéseiről ismert APC, illetve a TAC, a Pelco és a Clipsal is.

A Wattmester Kft. méltán büszke arra, hogy a Schneider Electric-kel elit partnerkapcsolati viszonyban áll és a Schneider-Electric rendszerintegrátoraként felelős a minőség, az elhivatottság és a szakmai alázat közvetítéséért. Mára a Schneider Electric fő profilját a villamos energia és az automatizálás képezi, 170 éves tapasztalatával, kidolgozott megoldásaival, folyamatos innovációjával világszinten arra törekszik, hogy a rendelkezésre álló energiával a lehető legtöbbet érjük el - a kifejezés minden értelmében. 

(Forrás: Schneider-electric.hu)

wattmester2013feher

 

    

 

   V95 Logisztikai Központ
   1037 Bp., Csillaghegyi út 13.
   Telefon: +36-1-436-0630
   Fax: +36-1-436-0631
   E-mail: wattmester@wattmester.hu

 

TÜV logo

„A minőség még sokáig megmarad,

     amikor az árat már rég elfelejtették.”

                                               Harry Gordon Selfridge

Wattmester Kft. hírlevél