Diesel aggregátor

Ipari áramfejlesztők - Hordozható áramfejlesztőkAggregátor vezérlés és felügyelet


Testreszabott diesel üzemű áramfejlesztő rendszereket kínálunk, melyeket saját szakembereinkkel meglévő, vagy újonnan kialakítandó áramellátó rendszerekbe integrálunk. A diesel áramfejlesztők hordozható elektromos energiát biztosítanak otthoni, ipari környezetben egyaránt. Mivel modern társadalmunk függősége az elektromos energiától egyre nagyobb és az áramellátás kimaradásának kockázatai sem látszanak csökkenni, az aggregátorokra egyre nagyobb szükség van. A berendezések csoportosítása többféleképp lehetséges. Rendelhetőek beltéri vagy kültéri konténeres kivitelben, fix telepítésüek vagy mobil kivitelűek, igényelhetőek zajvédő burkolattal vagy akár utánfutóval is, melyek műszaki vizsgáztatását és forgalomba állítását is vállaljuk.

Atlas Copco Genset

Az aggregátorok telepítésénél nem csak az áramellátó rendszerek tervezése és kiépítése a feladat. Bizonyos esetekben gépészeti (légtechnika, füstgázelvezetés) kiépítésre is szükség van. Cégünk fővállalkozóként felel a részmunkák megszervezéséért is, és az Atlas Copco Gesan vonalának magyarországi forgalmazójaként felelős a termékek szakszerű telepítése és karbantartása iránt is. Az évekkel ezelőtt létrejött jó partneri kapcsolat eredményeként cégünk termékpalettájában az Atlas Copco áramfejlesztők bőséges választékával találkozhatnak az érdeklődők. 

A meghajtó motorok terén számos gyártó képviselteti magát. Épülhetnek Perkins, Volvo-Penta, Cummins  vagy Doosan gyártmányú, 6-, 8-, vagy 12 hengeres, soros, vagy V elrendezésű motorokkal és Stamford, Mecc Alte, Leroy Somer, Sincro gyártmányú, szikrázásmentes kivitelű szinkron generátorokkal.

Ipari áramfejlesztők

Az ipari aggregátorok piacán az Atlas Copco műszaki megbízhatóságban előkelő, árban pedig elérhető helyet foglal el. A Gesan vonal a lehető legjobb megoldásokkal szolgál vészesetekre és folyamatos használatra is. A mindenkor maximális teljesítmény nyújtására tervezett áramfejlesztők a hálózati kihagyás esetén automatikusan indulnak, a hálózat felállásakor pedig automatikusan leállnak. Kialakításuk egyszerű üzembe helyezést és karbantartást tesznek lehetővé. Kiegészítő üzemanyagtartállyal, kármentő tálcával, átkapcsoló automatikával és vezérlőpanellel rendelhetőek.

Az áramfejlesztők oldalán nyitható ajtón keresztül adott a gyors hozzáférés az alternátorhoz, motorhoz, akkumulátorhoz és egyéb alkatrészekhez. A vezérlőpanel ablakon keresztül vizsgálható, az illetéktelenektől a kulcsra zárható oldalpanellel elválasztva. A kisebb teljesítményű berendezések villás targoncával emelhetőek, a nagyobbak darus kocsival biztonságosan mozdíthatóak.

Az építkezésekre is ajánlott szériák komoly igénybevételre, extrém környezeti hatások viselésére lettek tervezve. Hangcsillapításuk ugyanakkor lehetővé teszi működtetésüket lakott területen is.

Hordozható áramfejlesztők

Az Atlas Copcotól széles teljesítményskálán szerepelnek hordozható aggregátorok. A megbízható és robosztus kialakítású berendezések meglepően könnyen mozgathatóak. Takarékos fogyasztásuknak köszönhetően az áramellátással nem kiépített környezetben is hosszan szolgáltatnak energiát. Ideális megoldást jelentenek kisvállalkozásoknak, építkezésekre, mezőgazdasági megoldások kiszolgálására, vagy akár otthoni felhasználásra magánszemélyeknek. 

Aggregátor vezérlés és felügyelet

Az aggregátorok vezérlését mindig az adott rendszer jellemzőit és lehetőségeit szem előtt tartva kell létrehozni. Ha szükséges, kialakítjuk a hálózati szinkronüzemet, ha elegendő a kézi indítás, akkor ennek megfelelően szállítjuk a berendezést. Aggregátorvezérlőink központi egységét, és a hozzá tartozó szoftvert beszállítónk folyamatosan fejleszti. Lehetőség van a számítógépes hálózathoz való csatlakoztatásra, illetve kiegészítő GSM modul használatával lehetővé válik a berendezés távfelügyelete is.

Deep Sea DieselVezérlőink a piacon található legjobbak közül szelektált ComAp és Deep Sea termékek. Az intelligens vezérlőegység a felhasználó által széles körben konfigurálható, programozható akár billentyűzeten, akár soros vonalon keresztül. Az LCD/LED kijelzőn, továbbá a soros vonalon magyar nyelven megjelennek a főbb paraméterek, a hibajelzések, kiolvasható a hibanapló. A vezérlésnek négy üzemállapota van, ki, kézi, automata és teszt mód. A moduláris kiépítésnek köszönhetően szabadon csatlakoztatható hozzá szinkron modul, internet modul és kiegészítő digitális-analóg jelek fogadására alkalmas modul. Az internet modul segítségével a helyi hálózaton vagy az interneten keresztül is menedzselhető, távvezérelhető az aggregátor, illetve e-mailben hibajelzést képes küldeni általunk megadott címre.

Hiszünk abban, hogy biztonsági áramellátást csak megbízható berendezésekkel érdemes kiépíteni és a Gesan, illetve Atlas Copco aggregátorokkal szerzett több éves pozitív tapasztalatunk ezt kétséget kizáróan támasztja alá. Akár vészüzemi berendezésről, akár mobil energiaszolgáltató egységről van szó, berendezéseink műszaki megbízhatósága első helyen szerepel.

wattmester2013feher

 

    

 

   V95 Logisztikai Központ
   1037 Bp., Csillaghegyi út 13.
   Telefon: +36-1-436-0630
   Fax: +36-1-436-0631
   E-mail: wattmester@wattmester.hu

 

  

 

 

TÜV logo

                           „A minőség még sokáig megmarad,

                           amikor az árat már rég elfelejtették.”

                                               Harry Gordon Selfridge