V95 Logisztikai Központ
1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.
(Bejárat a Szőlőkert utca felől)
Telefon: +36-1-436-0630
Fax: +36-1-436-0631
E-mail: wattmester@wattmester.hu

 

v95 logisztikai kozpont

 

Megközelítés:

Autóval Budapest központjából: az Árpád hídról, vagy a budai rakpartról közelítve célszerű a Vörösvári útra vagy a Szentendrei útra kanyarodni. A Szentendrei útról a Bogdáni útra fordulva (az Agip kútnál), majd a Huszti út és a Szőlőkert utca vonalát követve telephelyünk könnyen megközelíthető. A Bécsi útról érdemes a Zay útra hajtani és onnan navigálni a Szőlőkert utca felé.

Autóval az M0 felől: az M0 kivezető szakaszáról a Megyeri híd után, lehajtva a Szentendrei útra, majd a Kaszásdűlő HÉV-állomásnál a Búza utcára fordulva, a lakótelepet megkerülve érdemes a Huszti útra, majd a Szőlőkert utcára kanyarodni.

Tömegközlekedéssel: a Batthyány-térről induló 5-ös HÉV-vel a Kaszásdűlő megállóig, vagy a 160/218/260-as busszal a Bécsi úton az Orbán Balázs úti megállóig. A leszállás után a Kaszásdűlőtől 15 perc gyaloglás, az Orbán Balázs úti megállótól 5 perc gyaloglás szükséges telephelyünkig.

 

Telephelyünkre behajtás a Szőlőkert utcából lehetséges. A bejáratnál portaszolgálat működik. A V95 Logisztikai Központ épülete körül egyirányú a forgalom, irodánk és raktárunk bejárata az épület nyugati oldaláról nyílik. Kérjük a tisztelt látogatókat, hogy a parkolásnál a Wattmester Kft.-nek fenntartott parkolóhelyeket használják!