Felhő ikon

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

Szervertermek tervezését, építését és karbantartását teljes körűen vállaljuk, saját szakembereinkkel és ügyfelünk képviselőivel karöltve, folyamatosan ellenőrizve és betartatva az előírt minőségi követelményeket.

Ora2

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

A szünetmentes berendezések piacán a lehető legszélesebb kínálat nyúj- tására törekszünk. Beszállítónk, a minőségközpontúságáról híres APC (by Schneider Electric) termékei a teljes skálát lefedik teljesítményben.

Aggregator 2

DIESEL AGGREGÁTOR

Partnereink egyedi igényeinek megfelelő, testreszabott, beltéri és kültéri, mobil vagy fix kivitelű diesel üzemű áramfejlesztő berendezéseket kínálunk, vezérlésüket pedig az adott rendszerhez optimalizálva építjük ki.

Üres vIllanykörte2

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK

A villamosenergia-elosztás minden területére tervezünk és szerelünk egyedi kapcsolószekrényeket az általános elosztótól kezdve a komplex megoldásokig, melyet saját mérnökeink és technikusaink tesztelnek.

 

Az energiamenedzsment specialistája

A Wattmester Kft. évekre visszanyúló együttműködéssel a Schneider Electric partnereként biztos gyári háttértámogatást tudhat magáénak. Szakembereink a Schneider Electric csapatával karöltve dolgoznak ki ügyfeleink számára műszakilag kiemelkedő, de pénztárcabarát megoldásokat az áramellátás, az áramelosztás, a hűtés, az infrastruktúramenedzsment és -védelem, vagy akár a biztonság- és környezetfelügyelet területén. Szolgáltatásaink és termékeink minőségére biztosítékként szolgál jó partnerkapcsolati viszonyunk.

A Schneider Electric története 1836-ban kezdődött, megalapítása óta a cég az energiamenedzsment specialistájává nőtte ki magát. A 19. század elején, a Schneider fivérek által felvásárolt Creusot öntödékben kezdetben vas- és acélipari, nehézgépgyártási és hajóépítési tevékenységet folytattak. A század végére a vállalat fegyvergyártási specialistaként úgy döntött, hogy belép a fejlődőfélben lévő villamosági piacra. 

schneider

 

A 20. század elejére a vállalat letelepedett a kelet-európai régióban és Németországban is, tevékenységét kibővítette villamos motorok, erőművi villamos berendezések és villanymozdonyok gyártásával, a második világháború után pedig kivonult a fegyvergyártásból. A 20. század második felét stratégia felvásárlások követték, így lett a Schneider Electric Csoport tagja a Telemecanique, a Square D, a Merlin Gerin, majd később, a 21. század elején pedig a megbízható szünetmentes berendezéseiről ismert APC, illetve a TAC, a Pelco és a Clipsal is.

A Wattmester Kft. méltán büszke arra, hogy a Schneider Electric-kel elit partnerkapcsolati viszonyban áll és a Schneider-Electric rendszerintegrátoraként felelős a minőség, az elhivatottság és a szakmai alázat közvetítéséért. Mára a Schneider Electric fő profilját a villamos energia és az automatizálás képezi, 170 éves tapasztalatával, kidolgozott megoldásaival, folyamatos innovációjával világszinten arra törekszik, hogy a rendelkezésre álló energiával a lehető legtöbbet érjük el - a kifejezés minden értelmében. 

(Forrás: Schneider-electric.hu)

wattmester2013feher

 

    

 

   V95 Logisztikai Központ
   1037 Bp., Csillaghegyi út 13.
   Telefon: +36-1-436-0630
   Fax: +36-1-436-0631
   E-mail: wattmester@wattmester.hu

 

  

 

 

TÜV logo

                           „A minőség még sokáig megmarad,

                           amikor az árat már rég elfelejtették.”

                                               Harry Gordon Selfridge