Felhő ikon

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

Szervertermek tervezését, építését és karbantartását teljes körűen vállaljuk, saját szakembereinkkel és ügyfelünk képviselőivel karöltve, folyamatosan ellenőrizve és betartatva az előírt minőségi követelményeket.

Ora2

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

A szünetmentes berendezések piacán a lehető legszélesebb kínálat nyúj- tására törekszünk. Beszállítónk, a minőségközpontúságáról híres APC (by Schneider Electric) termékei a teljes skálát lefedik teljesítményben.

Aggregator 2

DIESEL AGGREGÁTOR

Partnereink egyedi igényeinek megfelelő, testreszabott, beltéri és kültéri, mobil vagy fix kivitelű diesel üzemű áramfejlesztő berendezéseket kínálunk, vezérlésüket pedig az adott rendszerhez optimalizálva építjük ki.

Üres vIllanykörte2

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK

A villamosenergia-elosztás minden területére tervezünk és szerelünk egyedi kapcsolószekrényeket az általános elosztótól kezdve a komplex megoldásokig, melyet saját mérnökeink és technikusaink tesztelnek.

 

Ügyfelünk az Év Irodái között

Az MSCI Kft. újonnan kialakított irodájával harmadik helyezett lett az év irodája címért versengő irodák között 2014-ben. A Wattmester Kft. büszke arra, hogy az MSCI szerverszobájának kialakításával (rack, PDU), a strukturált kábelezés létrehozásával és szünetmentes berendezéseinek költöztetésével hozzájárulhatott a vállalat sikeréhez.  

A világszerte 19 országban, köztük Magyarországon is jelen lévő MSCI a világ egyik vezető befektetési döntéstámogató megoldásokat kínáló vállalata. Budapesti irodájuk 2007-ben nyílt s dinamikusan növekszik, 2014 februárjában költözött a Green House irodaházba. Az épület maga Leed Platinum minősítésű, környezettudatos szempontok figyelembe vételével épült. A 4. és 6. emeleten elhelyezkedő iroda kialakítása hűen tükrözi a nemzetközi vállalat időtálló értékeit és globális piacvezető pozícióját. A tervezésnél a hangsúlyt a funkcionalitás, az átláthatóság, a kollaboráció, a dolgozói elégedettség és a dizájn ötvözésére helyezték.

 

MSCI

 

Az iroda.hu szervezésében 2010-ben indult útjára az irodapiac legnívósabb kitüntetéseit átadó „Az Év Irodája” verseny és Díjátadó Gála, amely a magyar ingatlanpiacon ma már egyedülálló rendezvénynek számít. Az említett rendezvény 2014-ben február 6-án került megrendezésre a Budapest Music Centerben, amelyen több mint 200 ingatlanpiaci szakember vett részt. A szakmai zsűri a meghirdetett 7 kategória mellett 3 különdíjat is kiosztott, az Év Irodája III. helyezettjei között pedig ügyfelünk, az MSCI Kft. is helyet kapott.

Cégünk ezúton is gratulál a nyerteseknek!

(Forrás: Iroda.hu)

wattmester2013feher

 

    

 

   V95 Logisztikai Központ
   1037 Bp., Csillaghegyi út 13.
   Telefon: +36-1-436-0630
   Fax: +36-1-436-0631
   E-mail: wattmester@wattmester.hu

 

  

 

 

TÜV logo

                           „A minőség még sokáig megmarad,

                           amikor az árat már rég elfelejtették.”

                                               Harry Gordon Selfridge