Felhő ikon

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

Szervertermek tervezését, építését és karbantartását teljes körűen vállaljuk, saját szakembereinkkel és ügyfelünk képviselőivel karöltve, folyamatosan ellenőrizve és betartatva az előírt minőségi követelményeket.

Ora2

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

A szünetmentes berendezések piacán a lehető legszélesebb kínálat nyúj- tására törekszünk. Beszállítónk, a minőségközpontúságáról híres APC (by Schneider Electric) termékei a teljes skálát lefedik teljesítményben.

Aggregator 2

DIESEL AGGREGÁTOR

Partnereink egyedi igényeinek megfelelő, testreszabott, beltéri és kültéri, mobil vagy fix kivitelű diesel üzemű áramfejlesztő berendezéseket kínálunk, vezérlésüket pedig az adott rendszerhez optimalizálva építjük ki.

Üres vIllanykörte2

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK

A villamosenergia-elosztás minden területére tervezünk és szerelünk egyedi kapcsolószekrényeket az általános elosztótól kezdve a komplex megoldásokig, melyet saját mérnökeink és technikusaink tesztelnek.

 

Atlas Copco forgalmazás

A Wattmester Kft. az Atlas Copco magyarországi forgalmazójaként felelős a termékek szakszerű telepítése és karbantartása iránt. Az évekkel ezelőtt létrejött jó partneri kapcsolat eredményeként cégünk termékpalettájában az Atlas Copco áramfejlesztők bőséges választékával találkozhatnak az érdeklődők.

A többek között diesel generátorokkal is foglalkozó stockholmi székhelyű vállalat elkötelezett híve a fenntartható termelékenységnek. Az Atlas Copco működése 1873-ig nyúlik vissza, az azóta fölépített márkanév égisze alatt 2013-ban már több, mint 40.000 alkalmazott tevékenykedett. Termékeik és szolgáltatásaik 140 éve elérhetők s világszerte több, mint 180 országban terjednek ki a kompresszorok, áramfejlesztők, bányászati és építőipari eszközök, ipari kéziszerszámok és összeszerelő rendszerek területére. A spanyol Gesan vonal felvásárlásával a svéd cég tovább erősítette pozícióját az aggregátor piacon.

 

 

A Wattmester Kft. csapata elkötelezett híve az Atlas Copco berendezéseknek. Hiszünk abban, hogy biztonsági áramellátást csak megbízható berendezésekkel érdemes kiépíteni és a Gesan, illetve Atlas Copco aggregátorokkal szerzett több éves pozitív tapasztalatunk ezt kétséget kizáróan támasztja alá. Akár vészüzemi berendezésről, akár mobil energiaszolgáltató egységről van szó, berendezéseink műszaki megbízhatósága első helyen szerepel.

 

wattmester2013feher

 

    

 

   V95 Logisztikai Központ
   1037 Bp., Csillaghegyi út 13.
   Telefon: +36-1-436-0630
   Fax: +36-1-436-0631
   E-mail: wattmester@wattmester.hu

 

  

 

 

TÜV logo

                           „A minőség még sokáig megmarad,

                           amikor az árat már rég elfelejtették.”

                                               Harry Gordon Selfridge