Felhő ikon

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

Szervertermek tervezését, építését és karbantartását teljes körűen vállaljuk, saját szakembereinkkel és ügyfelünk képviselőivel karöltve, folyamatosan ellenőrizve és betartatva az előírt minőségi követelményeket.

Ora2

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

A szünetmentes berendezések piacán a lehető legszélesebb kínálat nyúj- tására törekszünk. Beszállítónk, a minőségközpontúságáról híres APC (by Schneider Electric) termékei a teljes skálát lefedik teljesítményben.

Aggregator 2

DIESEL AGGREGÁTOR

Partnereink egyedi igényeinek megfelelő, testreszabott, beltéri és kültéri, mobil vagy fix kivitelű diesel üzemű áramfejlesztő berendezéseket kínálunk, vezérlésüket pedig az adott rendszerhez optimalizálva építjük ki.

Üres vIllanykörte2

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK

A villamosenergia-elosztás minden területére tervezünk és szerelünk egyedi kapcsolószekrényeket az általános elosztótól kezdve a komplex megoldásokig, melyet saját mérnökeink és technikusaink tesztelnek.

 

APC Elite Partner minősítés

A Wattmester Áramellátó Rendszerintegrátor Kft. sikeresen megszerezte az APC (by Schneider Electric) ELITE PARTNER minősítést. Ezen minősítés a legmagasabb megszerezhető szint az APC minősítési rendszerében. A minősítés garancia a legmagasabb szintű szaktudásra az APC termékekkel kapcsolatban.

A minősítési folyamat során kollégáink olyan oktatások sorozatán vettek részt, melyek során az APC globálisan összegyűjtött szaktudását osztja meg a részvevőkkel. A világ jelenlegi és jövőbe mutató trendjein belül az APC az adatközpontok kialakításával, energiagazdálkodással és -szállítással, géptermi hűtéssel kapcsolatos speciális megoldásokra is fokozottan figyel. 

Az APC-t felvásárolt Schneider Electric cég a világ számos országában jelen van, így a trendek kialakulásában is jelentős szerepet játszik. A gyorsan változó világunkban kialakult újdonságokat hamar megismeri, az IT géptermi megoldásoknál pedig régóta a világ vezető márkái között tartják számon. A szünetmentes áramellátó rendszerek mellett komplex felügyeleti rendszerekkel is foglalkozik, neve pedig egybeforrt a villamostenergia-elosztással.

 

energie infrastructure hu

 

A Wattmester Kft. adatközpontok teljeskörű kivitelezésében szerzett tapasztalatainak köszönhetően a géptermi környezetben rutinosan mozog. A minősítés megszerzésével tovább mélyítette tudását a szünetmentes berendezésekkel, IT géptermekkel, áramellátó rendszerekkel kapcsolatos technológiák, megoldások területén. Az Elite Partner-i cím garancia a szakértelemre, hozzáértésre és a megbízható gyári háttértámogatásra melyek egy komplex adatközpont megvalósítása során elengedhetetlen feltételek.

(Forrás: Schneider-electric.hu)

wattmester2013feher

 

    

 

   V95 Logisztikai Központ
   1037 Bp., Csillaghegyi út 13.
   Telefon: +36-1-436-0630
   Fax: +36-1-436-0631
   E-mail: wattmester@wattmester.hu

 

  

 

 

TÜV logo

                           „A minőség még sokáig megmarad,

                           amikor az árat már rég elfelejtették.”

                                               Harry Gordon Selfridge