Felhő ikon

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

Szervertermek tervezését, építését és karbantartását teljes körűen vállaljuk, saját szakembereinkkel és ügyfelünk képviselőivel karöltve, folyamatosan ellenőrizve és betartatva az előírt minőségi követelményeket.

Ora2

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

A szünetmentes berendezések piacán a lehető legszélesebb kínálat nyúj- tására törekszünk. Beszállítónk, a minőségközpontúságáról híres APC (by Schneider Electric) termékei a teljes skálát lefedik teljesítményben.

Aggregator 2

DIESEL AGGREGÁTOR

Partnereink egyedi igényeinek megfelelő, testreszabott, beltéri és kültéri, mobil vagy fix kivitelű diesel üzemű áramfejlesztő berendezéseket kínálunk, vezérlésüket pedig az adott rendszerhez optimalizálva építjük ki.

Üres vIllanykörte2

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK

A villamosenergia-elosztás minden területére tervezünk és szerelünk egyedi kapcsolószekrényeket az általános elosztótól kezdve a komplex megoldásokig, melyet saját mérnökeink és technikusaink tesztelnek.

 

Volvo Penta ipari motor szerviz

Authorised Volvo Penta Industrial Service (magyarul Hivatalos Volvo Penta ipari motor szerviz)

Cégünk 2015-ben megkapta a Volvo-Penta ipari motorok (Industrial Genset, Industrial Versatile, Parts & Accessories) szerviz jogosultságát Magyarország területére. Az ipari motorokhoz sorolják az aggregátor meghajtó motorokat, a szivattyú motorokat, és a különböző telepített bányagépek motorjait (nem tartoznak az ipari motorok közé az építőipari gépek, a különböző járművek, targoncák, hajók motorjai). Közvetlen gyári alkatrész és szerviz információ hozzáféréssel rendelkezünk, versenyképes áron kínálunk eredeti Volvo-Penta karbantartási anyagokat. Folyamatosan regisztráljuk a látókörünkbe kerülő ipari motorokat a gyár termék követési rendszerében. Értesítést kapunk az esetleges alkatrészhiba miatti visszahívásokról, és ellátjuk a garanciális szerviz tevékenységet, a nem általunk üzembe helyezett motorokra is. Tapasztalatunk szerint az aggregátor gyártó cégek nem regisztrálják Volvo-Penta felületen a beépített motorokat, így azok garanciális problémája esetén a Volvo-Penta nem tudja közvetlenül a végfelhasználó bejelentése alapján az eljárást megindítani.

 

Miért érdemes a Volvo-Penta motort regisztrálni?

  • a garanciális igénybejelentés feltétele
  • értesítés gyári visszahívásokról (esetleges alkatrész minőségi problémák, szoftver frissítések)
  • a motoron szakszerviz által végzett tevékenységek on-line rögzítésre kerülnek, visszakereshetően, szervizkönyv jelleggel
  • a készenléti üzemű motorokra 24 hónap garancia igénybe vehető akkor is, ha az aggregátor gyártó csak 12 hónapot vállal

Miért érdemes gyári támogatású szervizt megbízni a karbantartással, javítással?

  • garantált minőségű, eredeti alkatrészek és kellékanyagok felhasználása
  • gyors alkatrész beszerzés, versenyképes áron - a motor előélete gyári felületen dokumentálva van a folyamatosan regisztrált javítási tevékenység által
  • az elektronikus motorvezérlőkhöz informatikai hozzáférés, hibakód olvasás, törlés, terhelési viszonyokhoz finomhangolás csak gyári szoftverrel és speciális műszerrel lehetséges
  • a gyártó különleges állapot ellenőrzési lehetőséget biztosít szervizpartnereinek, egy motorolaj mintavételen keresztül. Egy angliai laboratóriumban a kiküldött minták elemzéséből adott motorra vonatkozó értékelést készítenek két munkanapon belül, melyben a különböző összetevők és szennyező anyagok mennyiségéből a kopásra és várható alkatrészcserékre vonatkozó jelzéseket adnak. Az egyes paraméterek határértékeit és jellemző adatait a Volvo szerviz mérnökei határozzák meg olyan információk birtokában, mely adott motortípusra érvényesek csak. A szakvélemény tartalmazza azt is, hogy adott motorolaj még mennyi ideig használható, így optimalizálni lehet az olajcserék intervallumát a valós elhasználódásnak megfelelően.

Ezt a laboratóriumi vizsgálatot 2016-ban minden új ügyfelünknek egy alkalommal ingyenesen elvégeztetjük.

Oil Analysis

 

wattmester2013feher

 

    

 

   V95 Logisztikai Központ
   1037 Bp., Csillaghegyi út 13.
   Telefon: +36-1-436-0630
   Fax: +36-1-436-0631
   E-mail: wattmester@wattmester.hu

 

  

 

 

TÜV logo

                           „A minőség még sokáig megmarad,

                           amikor az árat már rég elfelejtették.”

                                               Harry Gordon Selfridge