Felhő ikon

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

Szervertermek tervezését, építését és karbantartását teljes körűen vállaljuk, saját szakembereinkkel és ügyfelünk képviselőivel karöltve, folyamatosan ellenőrizve és betartatva az előírt minőségi követelményeket.

Ora2

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS

A szünetmentes berendezések piacán a lehető legszélesebb kínálat nyúj- tására törekszünk. Beszállítónk, a minőségközpontúságáról híres APC (by Schneider Electric) termékei a teljes skálát lefedik teljesítményben.

Aggregator 2

DIESEL AGGREGÁTOR

Partnereink egyedi igényeinek megfelelő, testreszabott, beltéri és kültéri, mobil vagy fix kivitelű diesel üzemű áramfejlesztő berendezéseket kínálunk, vezérlésüket pedig az adott rendszerhez optimalizálva építjük ki.

Üres vIllanykörte2

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK

A villamosenergia-elosztás minden területére tervezünk és szerelünk egyedi kapcsolószekrényeket az általános elosztótól kezdve a komplex megoldásokig, melyet saját mérnökeink és technikusaink tesztelnek.

 

A Wattmester Kft. évekre visszanyúló együttműködéssel a Schneider Electric partnereként biztos gyári háttértámogatást tudhat magáénak. Szakembereink a Schneider Electric csapatával karöltve dolgoznak ki ügyfeleink számára műszakilag kiemelkedő, de pénztárcabarát megoldásokat az áramellátás, az áramelosztás, a hűtés, az infrastruktúramenedzsment és -védelem, vagy akár a biztonság- és környezetfelügyelet területén. Szolgáltatásaink és termékeink minőségére biztosítékként szolgál jó partnerkapcsolati viszonyunk.

Az MSCI Kft. újonnan kialakított irodájával harmadik helyezett lett az év irodája címért versengő irodák között 2014-ben. A Wattmester Kft. büszke arra, hogy az MSCI szerverszobájának kialakításával (rack, PDU), a strukturált kábelezés létrehozásával és szünetmentes berendezéseinek költöztetésével hozzájárulhatott a vállalat sikeréhez.  

A Wattmester Kft. az Atlas Copco magyarországi forgalmazójaként felelős a termékek szakszerű telepítése és karbantartása iránt. Az évekkel ezelőtt létrejött jó partneri kapcsolat eredményeként cégünk termékpalettájában az Atlas Copco áramfejlesztők bőséges választékával találkozhatnak az érdeklődők.

A Wattmester Áramellátó Rendszerintegrátor Kft. sikeresen megszerezte az APC (by Schneider Electric) ELITE PARTNER minősítést. Ezen minősítés a legmagasabb megszerezhető szint az APC minősítési rendszerében. A minősítés garancia a legmagasabb szintű szaktudásra az APC termékekkel kapcsolatban.

Authorised Volvo Penta Industrial Service (magyarul Hivatalos Volvo Penta ipari motor szerviz)

Cégünk 2015-ben megkapta a Volvo-Penta ipari motorok (Industrial Genset, Industrial Versatile, Parts & Accessories) szerviz jogosultságát Magyarország területére. Az ipari motorokhoz sorolják az aggregátor meghajtó motorokat, a szivattyú motorokat, és a különböző telepített bányagépek motorjait (nem tartoznak az ipari motorok közé az építőipari gépek, a különböző járművek, targoncák, hajók motorjai). Közvetlen gyári alkatrész és szerviz információ hozzáféréssel rendelkezünk, versenyképes áron kínálunk eredeti Volvo-Penta karbantartási anyagokat. Folyamatosan regisztráljuk a látókörünkbe kerülő ipari motorokat a gyár termék követési rendszerében. Értesítést kapunk az esetleges alkatrészhiba miatti visszahívásokról, és ellátjuk a garanciális szerviz tevékenységet, a nem általunk üzembe helyezett motorokra is. Tapasztalatunk szerint az aggregátor gyártó cégek nem regisztrálják Volvo-Penta felületen a beépített motorokat, így azok garanciális problémája esetén a Volvo-Penta nem tudja közvetlenül a végfelhasználó bejelentése alapján az eljárást megindítani.

wattmester2013feher

 

    

 

   V95 Logisztikai Központ
   1037 Bp., Csillaghegyi út 13.
   Telefon: +36-1-436-0630
   Fax: +36-1-436-0631
   E-mail: wattmester@wattmester.hu

 

  

 

 

TÜV logo

                           „A minőség még sokáig megmarad,

                           amikor az árat már rég elfelejtették.”

                                               Harry Gordon Selfridge